Het allerleukste trouwteam: Bon&Bon’s

De liefde vieren tussen de bomen, onder de sterren, bij een kasteel, achter de huizen, op een boerderij of aan het water? Wat jullie wensen ook zijn, één ding is zeker: er moet veel gebeuren bij een bruiloft in de buitenlucht. En laat dát nu exact hetgeen zijn waar de kracht ligt van Bon&Bon’s. Een trouwteam met een helder en compleet concept waarvan ik de trotse weddingplanner ben!

Het Bon&Bon’s team

De zes dames die samen het team vormen zijn alle zes afzonderlijk van elkaar werkzaam in de trouwbranche. Een bloemist, stylist, cateraar, fotograaf, haar en make-up stylist en weddingplanner (ik!). Zo divers als onze eigen expertises zijn, zo één en hetzelfde zijn wij als creatieve professionals. Met elkaar en samen met het bruidspaar, realiseren wij met veel liefde jullie allermooiste dag. En doordat we elkaar door en door kennen en veel samenwerken kunnen we nóg beter schakelen en afstemmen. Fijn voor ons én voor jullie; het bruidspaar.

Een totaalconcept

Bon&Bon’s geeft jullie de keuze uit drie stijlen: Flowers&Cream, Pepper&Caramel of Hazel&Pistcache. Welke stijl jullie ook kiezen, er geldt één vaste prijs voor het volledige aanbod. Dit zorgt ervoor dat jullie niet voor verrassingen komen te staan. Het concept is gebaseerd op een bruiloft in een unieke kas-tent, maar is dit niet wat jullie wensen? Geen probleem, dan zoeken we verder! We spreken niet voor niets over een totaalconcept en dat is het dan ook. Dus van organisatie & planning, tent, styling en meubilair tot catering, bloemen, fotografie en haar & make-up. Alle facetten zijn aanwezig om jullie droombruiloft te verwezenlijken. Nieuwsgierig geworden naar het complete aanbod? Bekijk de aanbod-pagina op de website van Bon&Bon’s.

Volg Bon&Bon’s!

Nieuwsgierig geworden naar het team, de stijlen en het concept? Ga dan nu naar www.bon-bons.nl en volg ons op Instagram. Hopelijk tot snel!

»«