Modern Romance Weddingshoot

A modern romance fairy tale met een Franse vibe, maar dan gewoon op Nederlandse bodem. Met een fantastisch team zouden wij eigenlijk afreizen naar het rustieke Frankrijk, maar vanwege de maatregelen rondom Covid-19 zat dit er helaas niet meer in. Toen op zoek naar een alternatieve locatie in Nederland en na even zoeken vonden wij dit prachtige plekje in Maastricht: Chateau Neercanne.

chateau

The French Elegance

Na deze perfecte locatie te hebben gevonden kwam de invulling van de shoot. Ons doel was om de de Franse flair naar deze locatie te halen, waarbij het moest draaien om contrasten: klassiek combineren met modern en romantisch met minimalistisch. Een stukje Frankrijk naar Nederland halen, maar dan net even anders. Samen met fotografen Kim Captein en Liselore Stap heb ik de organisatie op mij genomen om dit sprookje; deze modern romance vibe te realiseren en aanschouw hier het resultaat.

bruid
bruidspaar
bruidspaar in chateau
bruidegom tilt bruid
juwelen
lachende bruid
bruidstaart
sweets wedding
drukwerk wedding
happy bruidspaar
dinertafel grot
menukaarten bruiloft
diner bruiloft
tafelindeling
dinersetting
magisch in grot
bruidspaar in grot
bruidspaar maastricht

Behind the scenes of the modern romance weddingshoot

Deze prachtige plaatjes vergen natuurlijk heel wat werk! Niet alleen van de fotografen, maar ook van andere leveranciers. De altijd goedlachse Lorena van Garden of Sweets verzorgde de heerlijk uitziende (en zo smaakten ze ook) cake & sweets. Topbloemist Edenique maakt de prachtige bloemstukken en de lieve Julia van Madame Petite Vintage Verhuur zorgde voor de styling. Het verfijnde drukwerk op de foto’s is van Studio Spruijt en natuurlijk niet te vergeten: de drie pareltjes van jurken van Wild At Heart Bridal + juwelen van Nadine Kieft en de mooie pakken van Michael&Giso die werden gedragen door real couple Oscar en Viviane. Opgemaakt door Mua Ribeiro. Dank fantastisch team voor het neerzetten van deze Modern Romance Weddingshoot.

Meer van deze shoot zien? bekijk mijn portfolio of de publicatie bij The Lane.

»«