Trouwen in de herfst

Trouwen in de herfst, dat klinkt voor velen misschien niet heel aantrekkelijk. Bij de herfst denk je in Nederland al snel aan regen en guur weer, maar sta ook eens stil bij de prachtige kleuren! Een kleurenpallet waar je u tegen zegt wat mij betreft. En precies dit gaf mij en een aantal andere leveranciers uit de trouwbranche de inspiratie voor een échte herfst shoot.

Een herfstbruiloft in Amsterdam

In hartje Amsterdam vonden wij de perfecte locatie voor deze toffe shoot: Hotel The Dylan. Zoals ze zelf zeggen: Amsterdams best bewaarde geheim. En dat kunnen wij bevestigen! Het hotel dat zich bevindt aan de Keizersgracht, in het centrum van Amsterdam, heeft een oud en een nieuw gedeelte, maar de eyecatcher is toch wel de bijzondere binnentuin. Dit hotel diende als decor voor de shoot die moet aantonen dat trouwen in de herfst een waar feestje kan zijn. En wat ons betreft is dat meer dan gelukt.

Trouwen in de herfst – een sprookje

De regen en wind kletterde tegen de ramen toen onze prachtige bruid nog even aan het genieten was van een warm bad en kopje thee. Vervolgens tijd om zich klaar te maken en aan te kleden. Ze hees zichzelf in de bijzondere bruidsjurk van L’eto Bridal, speciaal overgekomen vanuit Australië. Het bruidsboeket in warme herfstkleuren lag al op haar te wachten evenals haar toekomstige echtgenoot… She was ready!

bruid bad

Het oude trappenhuis was de perfecte plek voor de first look en haar Spaanse prins kon zijn ogen niet geloven toen hij zijn prachtige bruid de trap af zag paraderen; een heus sprookje was begonnen!

Veel warmte ondanks de kou

Een sprookje waar helaas geen einde leek te komen aan de vele regen die die dag viel. Maar dit mocht de pret niet drukken! Gewacht op een droog moment gaf het mooie koppel elkaar het ja-woord in de binnentuin, waarna het tijd was voor foto’s. Het hotel, maar ook de omgeving inclusief de Amsterdamse grachten boden vele mooie plekjes om het kersverse bruidspaar op de gevoelige plaat te leggen. De kou maakte de bruid wat bibberig, maar haar lieve man zorgde uiteraard voor wat warmte door zijn jasje af te staan en constant een paraplu bij de hand te hebben. Na weer opgewarmd te zijn volgde het avondprogramma. En dit betekende een nieuwe look voor de bruid!

Tafelstyling in herfstkleuren

Opgefrist en wel arriveerde het bruidspaar bij een prachtig gedekte tafel. De styling laat wat ons betreft zien wat voor bijzonder effect een herfst thema kan hebben op de bruiloft! Van de menu- en naamkaartjes tot de bloemen, het servies en tafellinnen. Alles ademt warmte en liefde uit en dat is toch precies wat je wil tijdens jullie mooiste dag… Dus onze tip: overweeg om te trouwen in de herfst!

Fotograaf van deze prachtige shoot is de talentvolle Oydin+Mei.

Kijkje achter de schermen

benieuwd hoe het eraan toe gaat tijdens een styled wedding shoot? Zie hier de behind the scene movie!

Enne… als ervaren Weddingplanner in Amsterdam denk ik met heel veel liefde mee over de invulling van jullie perfecte herfst bruiloft!

Team

Organisatie Shoot & Weddingplanner: Vertrouwd met Anne | Locatie: The Dylan Amsterdam | Fotografie: Oydin+Mei| Videograaf Editorial video: Chapter20 Film | Videograaf Behind The Scene video: Stories by Kirsten | Bruidsjurk: Léto Bridal| Pak Bruidegom: Michael & Giso | Styling: Madame Petite | Bloemist: PlukTruck | Fashion Styling: Keep Its Find Bridal| Haar & Make-up: Haren by Maren | Stationary: Studio Spruijt | Juwelen: Lyppens Amsterdam | Haar accessoires: Elysian | Modellen: Maren & Amadeo

»«