Bruiloft Bart & Julia

Portfolio

Anne is gewoon geweldig! Zij heeft onze bruiloft onvergetelijk gemaakt.

– Bart & Julia

Augustus 2020

Fotografie: Kim Captein

Ondanks corona toch je bruiloft vieren? Bart & Julia gingen ervoor. En het resultaat mocht er wezen! Na wat aanpassingen in het programma, een aangepaste gastenlijst en wijzigingen voor leveranciers was deze bruiloft niet alleen corona proof, maar alsnog een ware droom voor het bruidspaar en de gasten. Het podium voor deze mooie dag was Kasteel de Hooge Vuursche. Romantischer kan gewoon niet!

Een klassieke invulling van de dag, waarbij de first-look plaatsvond ten overstaan van alle gasten. Gevolgd door de ceremonie, liefdevolle geloftes en het ja-woord! Na een heerlijke taart met champagne was het tijd voor wat foto’s in en rondom het prachtige kasteel. Gelukkig was het even droog en dit leverde geweldige plaatjes op! En hoe fijn als je na een diner en borrel lekker je bedje in kan kruipen op de verdieping erboven?

Recensie

Anne is gewoon geweldig! Zij heeft ons zo goed geholpen met het organiseren en voorbereiden van onze bruiloft, wij zijn haar enorm dankbaar. Zij heeft onze bruiloft onvergetelijk gemaakt. De dag verliep perfect. Anne heeft niet alleen de dag zelf op zich genomen, maar alles van tevoren zodanig goed geregeld dat alles vlekkeloos verliep. En dat wil je natuurlijk op je grote dag, zelf lekker genieten. Anne ontzorgt je volledig. 

Door haar enthousiasme en vriendelijkheid is het heel fijn om met Anne samen te werken. Zij is heel vrolijk en houdt duidelijk van haar vak. Alles wat Anne doet, doet zij met liefde. Zo is zij altijd bereikbaar voor vragen en pakt dingen gelijk op. Anne luistert goed naar je wensen en ideeën, maar denk ook graag mee. Zij heeft tenslotte veel ervaring en dat merk je gelijk. Wij willen Anne aan iedereen aanbevelen!

– Bart & Julia

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.    Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan doen?

    Vertrouwd met Anne vertaalt al jullie wensen en ideeën naar een concreet plan en organiseert met veel liefde jullie droomdag tot in de puntjes. Of jullie nu in Nederland of in het buitenland trouwen. Met veel ervaring in de eventbranche, weet ik precies waar mijn aandacht naar uit moet gaan. Ook mijn jarenlange saleservaring pas ik graag toe in het nauwe contact met de diverse leveranciers voor jullie bruiloft om zo de scherpste prijzen af te spreken.

    Zijn jullie nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan doen?

    Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

    Liefs, Anne