Weddingservices

Wat kan ik voor jullie doen?

De organisatie van een bruiloft kun je vergelijken met de organisatie van een evenement, hier komt dus heel wat bij kijken. Vertrouwd met Anne neemt jullie de organisatie, of een gedeelte hiervan, graag uit handen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden jullie wensen en behoeftes volledig in kaart gebracht en bekijken we samen welke service het beste aansluit bij jullie als bruidspaar.

Weddingplanner A-Z

Voor volledige ondersteuning

Van een eerste kennismakingsgesprek waarbij al jullie wensen in kaart worden gebracht, tot tussentijdse gesprekken. Uiteraard volledige ondersteuning op de dag zelf en niet te vergeten een evaluatie. Wanneer jullie kiezen om Vertrouwd met Anne in te zetten als weddingplanner van A-Z dan ben ik jullie steun en toeverlaat tijdens het gehele traject. We maken een gedegen planning, zodat niets over het hoofd wordt gezien en jullie ultiem kunnen genieten op de dag zelf, maar ook tijdens het voorbereidingstraject.

Deelplanner

Voor last minute stress of gedeeltelijke ondersteuning

Als deelplanner zet ik me in als weddingplanner op specifiek van tevoren afgestemde aspecten in de voorbereiding, de dag zelf en/of de nazorg. Een ideale service voor bruidsparen die graag één en ander zelf willen oppakken, maar bijvoorbeeld het contact met diverse leveranciers maar gedoe vinden en liever uitbesteden. Ook heel handig voor stellen die in de laatste paar weken toch wat zenuwachtig worden wanneer ze denken aan alles wat nog moet gebeuren.. geen stress! Vertrouwd met Anne schiet jullie graag te hulp.

Ceremoniemeester

Jullie gastvrouw op de dag zelf

Als ceremoniemeester dragen jullie vooraf aan het huwelijk alle informatie aan mij over, zodat ik precies weet hoe de dag eruit komt te zien. We nemen de dag tot in detail met elkaar door, zodat ik met behulp van een gedegen draaiboek alle organisatie op de dag zelf uit handen kan nemen. Dit zorgt ervoor dat niet alleen jullie als bruidspaar, maar ook het bruidspersoneel écht kan genieten van de bruiloft.

Adviesgesprek

Voor een goede start

Voor bruidsparen die net als ik de voorbereiding van een huwelijk als een waar feestje zien en daarom de organisatie graag zelf in de hand willen houden, maar wel wat handvatten kunnen gebruiken is een adviesgesprek met Vertrouwd met Anne een goede uitkomst. Er is tijd om al jullie vragen te beantwoorden, maar daarnaast denk ik mee over de planning, geef ik advies over locaties en leveranciers en geef ik tips en adviezen naar aanleiding van jullie wensen voor de bruiloft. Na het gesprek is er tevens nog ruimte om vragen achteraf te beantwoorden.

Trouwen in het buitenland

Zonder stress naar het buitenland

Trouwen in het buitenland jullie grote wens? Vertrouwd met Anne helpt jullie deze te verwezenlijken. Bij trouwen in het buitenland zet ik mij altijd in als weddingplanner van A-Z, aangezien ik het belangrijk vind om van begin tot eind betrokken te zijn om zo een perfect resultaat neer te kunnen zetten.

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan doen?

Vertrouwd met Anne biedt verschillende weddingservices en onderzoekt graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar jullie behoefte naar uitgaat. Willen jullie naar het buitenland of juist een intiem huwelijk in Nederland? Wil je graag veel zelf doen of besteed je liever alles uit aan een weddingplanner? Alles is mogelijk en na het gesprek kom ik met een concreet advies (inclusief kostenplaatje) welke service het beste bij jullie past.

Zijn jullie nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan doen?

Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Liefs, Anne