Lievelingsleveranciers

Jullie zien door de bomen het bos niet meer? Dat snap ik. De bruidsbranche biedt honderden, zo niet duizenden leveranciers die allemaal als doel hebben om jullie trouwdag nóg mooier te maken. Als weddingplanner ben ik dagelijks in contact met al deze leveranciers. Van fotografen tot bloemisten en locaties tot stylisten. Om jullie een klein beetje op weg te helpen vinden jullie op deze pagina een klein lijstje met een aantal van mijn lievelingsleveranciers. Is deze uitputtend? Absoluut niet! Dus willen jullie meer input ontvangen? Schroom niet en neem vooral contact met mij op.

De leveranciers zijn opgedeeld in de volgende categorien:

Bruidsjurk

Wild At Heart Bridal

Wild At Heart Bridal is een unieke trouwboetiek voor de moderne bruid.  Voor alle vrouwen met een unieke eigen stijl die zich niet willen conformeren aan tradities. Wat hen verbindt, is dat ze weten wie ze zijn en waar ze voor staan. Dat is terug te zien in alles wat ze doen. Voor hen is Wild At Heart Bridal gestart: om trouwjurken aan te bieden die net zo uniek zijn als de vrouwen die ze dragen. 

Bekijk website

Covers Couture

De stylisten van Covers hebben jarenlange ervaring en helpen jou graag bij het vinden van je droom trouwjurk, die de mooiste dag van je leven compleet maakt. Ze nemen je bij de hand en helpen je met advies over de jurk, de schoenen én de accessoires. Covers volgt de nieuwste trends, is op de hoogte van nieuwe designers en aan de hand daarvan wordt de prachtige collectie zorgvuldig samengesteld.

Bekijk website

Hanneke Peters Couture

Je wilt graag een unieke trouwjurk laten maken, maar welke stijl past echt bij je, en welk model staat je het mooist? Dit ga je allemaal precies te weten komen bij couturier Hanneke Peters. Ze neemt je mee op een creatieve ontdekkingstocht en laat je in de spiegel zien wat jou perfect staat. Na een eerste oriëntatie weet je precies hoe jouw unieke trouwjurk eruit gaat zien, 100% garantie dat je nog verliefder de deur uit gaat!

Bekijk website

bruidsjurk kopen

Keep Its Find Bridal

Keep Its Find Bridal is een bridal boutique voor de bruiden who want to do it a little different and shine their own light in doing so. Het hart van Keep Its Find bridal is om een plek te creëren waar bruiden unieke trouwjurken kunnen vinden die passen bij hun eigen one-of-a-kind persoonlijkheid en karakter. De collectie bestaat uit handgemaakte, exclusieve designs van internationale designers. Imagine moderne, minimalistische, romantische, edgy en non-traditionele trouwjurken met ieder een unieke touch. 

Bekijk website

Trouwpak

Michael & Giso

Een trouwpak, een pak met een bijzonder randje. Dat weten ze bij Michael & Giso als geen ander. Er wordt naar jouw persoonlijkheid, de huwelijksdag en de outfit van je partner gekeken. Zo ben je verzekerd dat er een outfit ontworpen wordt die past in het totaal plaatje. De tailors zijn jouw persoonlijke stylist en geven je eerlijk advies over het kiezen van de juiste stoffen en de ideale pasvorm.

Bekijk website

L’atelier

L’Atelier is een onconventionele kleermaker vanwege de gedurfde persoonlijkheid, toegankelijke prijzen en originele stijlcombinaties. Breaking Boundaries of traditional tailoring is hun visie. Bij l’Atelier kun je tot in detail bepalen hoe je pak eruit moet komen te zien en ze helpen je graag om je visie voor de speciale dag te realiseren.

Bekijk website

Bloemen

Edénique Floral Design

Zijn jullie op zoek naar bijzondere bloemen met een eigentijdse uitstraling? En vinden jullie service en persoonlijke aandacht ook zo belangrijk? Met heel veel plezier creëert Edénique een passende aankleding voor jullie gelegenheid. “Een lach bij jullie en een glimlach bij mij, dat is wat telt!”

Bekijk website

The House of Artz

Always & Forever. Dat is waar The House of Artz voor staat. Altijd seizoensgebonden, uniek en met passie gecreëerd. De verse materialen worden zorgvuldig gekozen en de mooiste bloemen, met oog voor detail, uitgekozen. Een samenstelling van kleuren en krachtige structuren. Herkenbaar aan de levendige sfeer. Dat is The House of Artz!

Bekijk website

PlukTruck

Als bloemist wil Suzet precies weten wat jullie wensen zijn en die maakt ze vervolgens waar! Suzet heeft geen stijl waar ze zich aan vasthoudt, dus écht elk bruidspaar kan bij haar terecht. Maar natuurlijk inspireert ze graag! Van de eerste meeting tot de dag zelf werkt ze op een persoonlijke en laagdrempelige wijze.

Bekijk website

Blooming by Diana

Blooming by Diana heeft een eigentijdse stijl en Diana vindt het iedere dag een feestje om met de mooiste bloemen te mogen werken. Geen enkele bruiloft is hetzelfde en daardoor zijn haar bloemdecoraties dat ook niet. Met oog voor detail en continue meedenkend over jullie trouwdag komt Diana met de perfecte bloemstyling voor speciaal voor jullie. “Omringt zijn door bloemen op jullie bijzondere dag geeft de finishing touch. Geloof me, het is echt waar!”

Bekijk website

Styling

Madame Petite

Madame Petite verhuurt meer dan 400 one-of-a-kind, boho en vintage items om jouw bruiloft nog een stuk bijzonderder te maken. Daarnaast verzorgt Madame Petite met veel liefde en oog voor details de styling van jullie mooiste dag. De stijl: modern met liefde voor warme tinten en met een vleugje boho en vintage. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals bloemen (!), hout, katoen en keramiek. 

Bekijk website

Happy Vintage

Mooie plaatjes, een fijne sfeer, persoonlijke bruiloften, knusse settingen en totaal belevingen. Bij Happy Vintage krijgen ze er een kick van om mensen te leren kennen en iets van hun persoonlijkheid te vertalen naar de sfeer op de bruiloft. Dat jullie bruiloft moet staan voor wie jullie (samen) zijn en geen gekopieerd plaatje van Pinterest, dat is wat de dames van Happy Vinatge belangrijk vinden!

Bekijk website

ByDorine Styling

“Wij zijn er trots op lievelingsleverancier van Anne te zijn! Wij specialiseren ons in het verzorgen van totaalconcepten en hebben hiervoor een grote loods met alle nodige materialen.” Mooie houten en witte barren, stalen lichtletters, stoelen, tafels, verlichting, enorm veel deco en daarnaast kan ByDorine ook de drank en catering verzorgen! Alles met aandacht voor detail, en een hele flexibele en relaxte samenwerking.

Bekijk website

Fotograaf

Oydin+Mei

Blijdschap en geluk stralen van de foto’s af, ongeacht waar of onder welke (licht)omstandigheden de foto wordt gemaakt. De gestijlde pinterestfoto’s verbleken bij echte liefde, want vrolijke mensen die echt van elkaar houden zijn het mooist! De fotografie stijl van Oydin+Mei is spontaan en verhalend, met een poëtische noot. Tijdens een samenwerking is jullie dynamiek en al jullie eigenheden wat het werk van deze geweldige fotograaf leidt. Ze is het trotst op de foto’s als jullie jezelf er helemaal in herkennen en terugkijken op een heerlijke dag. 

Bekijk website

Kim Captein

Mijn stijl is een combinatie van editorial, documentair, fine art en heel veel spontaniteit en gezelligheid.” Kim hecht veel waarde aan het vastleggen van de sfeer, connecties tussen mensen, emoties en authenticiteit. Op jullie grote dag legt Kim alles vast, zonder daarbij op te vallen tussen de gasten. Ze houdt van het verhalend vastleggen van de dag, maar ook van schoonheid en details. En wanneer het feest losgaat dan is zij volledig in haar element en kan ze vaak niet meer stoppen met fotograferen! 

Bekijk website

Wickie Fotografie

Met haar foto’s wil Wickie het verhaal vertellen van jullie dag, waarin ze alle waardevolle momenten vangt. “Als ik mijn stijl in één woord zou omschrijven dan zou dat ‘echt’ zijn.” Geen geposeerde reportage, maar alles zoals het is. De echte emoties, alle geplande en ongeplande momenten. Wickie wil jullie iets geven waardoor je elke keer als je naar de foto’s kijkt weer even terug wordt gebracht naar die waardevolle momenten. “Laten we het samen voor altijd vastleggen.”aldus Wickie!

Bekijk website

Lotte van Uittert

Bij Lotte als fotograaf voelen jullie je direct op je gemak. Zelfs als je moet poseren voor haar lens vind je alleen maar liefde terug in de foto’s. Door haar sociale en zachtaardige karakter weet ze ieders natuurlijke schoonheid te vangen in haar beelden. Met een scherpe observerende blik, gaat ze op zoek naar spontane momenten en bijzondere details. Met een kunstacademie als achtergrond krijgen jullie foto’s een unieke twist. 

Bekijk website

Yara Photography

Bruidsfotografie is echt mijn passie. In Nederland maar ook in het buitenland heb ik al zoveel mooie ervaringen mogen opdoen hierin. Deze passie is ontstaan door mijn liefde voor de mensen en de wereld om mij heen.” Yara’s doel is om personen (en elementen) zo puur mogelijk vast te leggen. Opgaan in omgevingen en persoonlijk contact zijn daarom essentieel voor een geslaagde reportage van Yara. Elk beeld moet een gevoel oproepen en pas dan is Yara happy!

Bekijk website

Videograaf

Merel Mollema

Als videograaf legt Merel jullie liefde en verhaal in bewegend beeld vast, zodat jullie er nog jaren op terug kunnen kijken. De bruiloft is na een dag voorbij, maar de herinnering niet. “Ik wil graag dat jullie je dag iedere keer weer herbeleven als jullie naar de video kijken. Ik maak pure en frisse beelden en vind het belangrijk om emotie, spontaniteit en humor terug te laten komen.” Daarnaast vind ik het een belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen om zo beter te weten wat bij jullie past en wie jullie zijn. 

Bekijk website

Chapter 20 Film

Lize en Julian van Chapter 20 Film vinden het geweldig om verhalen te vertellen door middel van bewegende beelden. De dag waarop twee mensen trouw aan elkaar beloven is zo speciaal en krachtig en zij vinden het fantastisch wanneer aan hun de eer om dit te mogen vastleggen. “Ieder verhaal is zo bijzonder op zijn eigen manier en dat zie je ook terug in onze films.” Je kunt hun stijl omschrijven als, puur, intiem, avontuurlijk, en cinematic.

Bekijk website

Stories by Kirsten

Kirsten zit vol met eindeloze energie die ze volledig inzet als ze op een bruiloft aanwezig is. Haar doel is om mensen te raken met haar beelden, op een mooie en vrolijke manier. Pas als een video de emotie van de dag goed weergeeft is ze tevreden. “Een goede band met het bruidspaar opbouwen vind ik belangrijk. Ik probeer zo onzichtbaar mogelijk te zijn als ik film, maar ik kan het soms niet laten om een beetje mee te swingen met de band.”  

Bekijk website

Stationary

Studio Spruijt

Bij Studio Spruijt ontwerpen ze luxe trouwkaarten op maat en alles wat daar bij komt kijken. Denk aan een save the date, de trouwuitnodigingen, naamkaartjes, menukaart maar ook aan welkomstborden en/of tafelschikking. Jullie verhaal is anders, daar hoort een passend ontwerp bij! Studio Spruijt luistert met veel aandacht naar jullie ideeën en vragen, zodat zij een goed beeld krijgen van wie jullie zijn en wat jullie graag op je speciale dag willen delen. Zo ontwikkelen zij een trouwhuisstijl volledig op maat gemaakt.

Bekijk website

IKPAKJEIN

Zusjes Marijn en Lisa zijn IKPAKJEIN. Naast de wenskaarten, stationary-producten en fijne cadeautjes maken zij ook maatwerk: met enorm veel liefde en aandacht. Eenvoud, kwaliteit en een tijdloos ontwerp staan in de trouwcollectie voorop. Styling producten en uitnodigingen die helemaal passen bij jullie dag, dat is zeker!  

Bekijk website

Buro Narratif

Buro Narratif is een design studio gespecialiseerd in grafisch ontwerp, copywriting en content creatie. De designs kenmerken zich door de rijke materialen en storytelling details. Op zoek naar een uniek element voor jullie trouwkaart? Buro Narratif maakt de mooiste illustraties op maat van de trouwlocatie of een andere bijzondere plek. De designs van Buro Narratif zijn geschikt voor elk budget.

Bekijk website.

Haar & Make-up

Chantelle Alyssa

Ik verzorg al jaren met veel plezier en passie haarstyling en make-up voor bruiloften. Mijn werk kenmerkt zich door zachte nonchalante kapsels en natuurlijke glowy make-up.” Chantelle vindt het belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft door te kiezen voor een look die goed bij jou past. Zodat jij je helemaal jezelf voelt, maar dan wel op je allermooist. Alleen op die manier zul jij stralen op jullie grote dag! 

Bekijk website

Mua Ribeiro

Jouw natuurlijke schoonheid weerspiegelt op een onvergetelijk dag! Dat is het motto van Mua Ribeiro en zij zal alles in het werk stellen om dit waar te maken.

Bekijk website

Haren by Maren

Maren is het gezicht achter Haren by Maren en bij haar voel je je direct op je gemak! Maren luistert heel goed naar wat jij graag wilt en stemt haar en make-up hier perfect op af. “Wanneer een bruid mij vraagt voor haar en make-up dan krijg ik vaak als reactie dat ze zich echt nog zichzelf voelen nadat ik ze onder handen heb genomen“.

Bekijk website

Sieraden

Nadine Kieft

Het team van Nadine Kieft Jewelry bestaat uit vijf goudsmeden. In het Amsterdamse atelier werken zij met liefde aan bijzondere trouwringen en andere sieraden. Van organische ontwerpen tot iets strakker design. De collectie wordt regelmatig uitgebreid. Wees gewaarschuwd want na 1 ring van Nadine Kieft aan de vinger volgen er meestal meer.

Bekijk website

Maja Lava

Op ambachtelijke wijze gemaakte trouwringen, dat is Maja Lava. Een organische style, geïnspireerd door natuur. De ringen zijn uniek en persoonlijk, speciaal voor jullie gemaakt. Maja ontvangt jullie graag in het Utrechtse atelier voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk website

Catering & Weddingcake

Garden of Sweets

Houd je van moderne, luxe taarten die niet your average zijn maar échte showstoppers? Moet het net zo spectaculair smaken als dat het eruit ziet? Dan ben je bij Garden of Sweets aan het juiste adres voor jullie one of a kind edible piece of art. Met liefde voor jullie gemaakt met de beste ingrediënten.

Bekijk website

Culicaatje

Culicaatje is een cateraar met een passie voor koken op bijzondere gelegenheden. Zo zijn zoetige baksels, fleurige borrelplanken of diners aan mooi gedekte tafels voor intieme groepen, precies hetgeen waar ze blij van wordt. Eten brengt mensen samen en Culicaatje denkt graag mee over de culinaire invulling van jouw bijzondere dag of avond!

Bekijk website

Tout. Catering

De sleutelwoorden van Tout: gastvrijheid, warmte, persoonlijk, onderscheidend, enthousiasme, ongedwongen, organiseren, betrokkenheid, feest, koken, lekker eten, genieten, styling, sfeer. Tout. regelt, zoals de naam al zegt, alles voor jou. De dames van Tout bieden sfeercatering op maat!

Bekijk website

Bubbelsmeester

Bubbels Meester Martijn importeert, persoonlijk en exclusief, wijnen en bubbels uit Frankrijk, Hongarije en Nederland.
Deze (h)eerlijke (mousserende) wijnen maken je receptie, diner of feest gastronomisch onvergetelijk.
Maak je feest compleet met een bruisende champagnetoren; de toren wordt met echte glazen (coupes) en met de hand opgebouwd en gevuld met bubbels naar jullie smaak en keuze. Verras je gasten daarnaast met een bruisende sabreershow en laat de kurken maar knallen!

Bekijk website

Catering met Passie

Is jullie idee van een perfecte trouwdag één lange tafel vol met de lekkerste gerechten die je samen deelt? Of zien jullie jezelf liever van foodbar naar foodtruck lopen? Of ben je een echte liefhebber van sterrenzaken en droom je weg bij de mooiste opgemaakte borden tijdens een 6 gangen diner? Het team van Catering met Passie maakt van eten en drinken een beleving op zich. ‘Catering op maat’ is bij hen geen loze kreet. Jullie krijgen wat jullie willen en wat goed bij jullie past. Een eigenwijs, fris, creatief, en persoonlijk cateringbedrijf.

Bekijk website

Locatie

Haarlemmermeerstation

Het Haarlemmermeerstation is een unieke trouwlocatie in Amsterdam Zuid. De karakteristieke, bijna zes meter hoge barzaal tezamen met het zonnige deels overdekte terras is dé locatie voor de ideale bruiloft.  Persoonlijke aandacht, flexibiliteit, oprechte service en creativiteit completeren dit!

Bekijk website

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Geef elkaar het jawoord op de meest romantische locatie in de Betuwe: landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Kies voor een prachtige bruiloft in Franse stijl tussen de boomgaarden of een klassieke bruiloft in ons unieke Koetshuis. Op het landgoed kan je terecht voor alle onderdelen van de huwelijksdag. Maak een keuze uit of combineer de verschillende authentieke locaties voor een onvergetelijke dag!

Bekijk website

The Dylan

Een intieme en exclusieve locatie in het centrum van Amsterdam met 40 prachtige romantische hotelkamers, een binnentuin en restaurant Vinkeles met een Michelinster. The Dylan onderscheidt zich in service. persoonlijke aandacht en het hoogstaande niveau. Op basis van jullie wensen als bruidspaar, de perfecte service en culinaire expertise wordt het bruiloft om nooit te vergeten.

Bekijk website

Het Muntgebouw

Het authentieke Muntgebouw is een prachtig decor voor jullie bruiloft. De Rijksmunt was voorheen de plek waar alle euromunten werden geslagen en is dus letterlijk en figuurlijk een locatie van waarde! Met de intieme binnenplaats, indrukwekkende trapportalen en bijzondere ruimtes is het de perfecte locatie voor alle onderdelen van jullie huwelijksdag. 

Bekijk website

Mariënhof 

De Mariënhof is een eeuwenoud stadsklooster van ruim 500 jaar oud, met haar sprookjesachtige kloostertuinen, romantische binnenplaats en tien meter hoge trouwzaal een locatie met karakter. Mariënhof staat voor vele sfeervolle ruimtes en eindeloze mogelijkheden en is dé plek om alle bijzondere momenten op één plek te vieren, zowel binnen als buiten en mooi in elk seizoen.

Bekijk website

The Anthony

De karakteristieke tonen van het oude klooster gelegen in Utrecht is de perfecte plek voor jullie bruiloft. Met een prachtige binnentuin, dakterras en een Kapel zijn er verschillende locaties om te kiezen. The Anthony biedt haar gasten ultieme vrijheid, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en een bijzondere culinaire ervaring. “Wij maken deze dag samen met jullie, onvergetelijk.

Bekijk website

Trouwambtenaar

Charlotte de Moel

Charlotte rekent af met de saaie, stoffige, mierzoete trouwceremonie en bezorgt jullie het liefdesfeest van jullie leven! De ceremonie hoort het hoogtepunt van de dag te zijn, de kick-off van jullie dag van liefde, waar jullie voor de rest van jullie leven met een grote glimlach aan terug zullen denken. Met Charlotte als jullie BABS of Ceremonie Spreker wordt gegarandeerd recht gedaan aan wie jullie écht zijn, worden familieleden en vrienden betrokken, en worden de zoete clichés overboord gegooid. Op naar een open, eerlijke, sprankelende, hilarische én liefdevolle ceremonie!

Bekijk website

Overig

Flitskast photobooth

Willen jullie unieke herinneringen van jullie gasten en ook gelijk een leuk stukje extra entertainment? Huur dan deze mooie vintage vormgegeven Flitskast Photobooth! Te huur als fotozuil of als echt fotohokje. Maak een leuke pose, druk op de knop en FLITS…de foto is vereeuwigd! Direct wordt de foto geprint zodat de gasten deze mee kunnen nemen als herinnering. Jullie krijgen zelf alle foto’s nagestuurd op een USB stick. Ook kun je de foto’s 2x laten printen, zodat er eentje in het gastenboek kan worden geplakt en de andere meegegeven kan worden 

Bekijk website

Livestream-service

Hebben jullie familieleden in het buitenland of verre vrienden die het niet kunnen halen om bij jullie bruiloft aanwezig te zijn? Laat dan jullie bruiloft livestreamen. De gasten krijgen een link en kunnen live met jullie ceremonie meekijken. Het is zelfs mogelijk om alles professioneel in beeld te brengen en te streamen via bijvoorbeeld Teams of Zoom, en dan een scherm neer te zetten waarbij de gasten ook te zien zijn tijdens de ceremonie. Leuk om na het ja-woord ook nog even met jullie digitale gasten te proosten op jullie nieuwe leven!

Bekijk website

Kitsch ’n Crew

De studentenband Kitsch ’n Crew maakt al jaren van verschillende huwelijken, bedrijfs- en studentenfeesten een geslaagd feest. Met een uiteenlopende set van oude en nieuwe hits, die naadloos samen worden gevoegd tot medleys, weet Kitsch ’n Crew keer op keer het publiek te verrassen en een fantastisch feest neer te zetten!
Wij passen de set aan op het soort optreden en het publiek, waardoor het gegarandeerd een geslaagd optreden wordt en alle voetjes van de vloer gaan!”

Bekijk website