Trouwen in Griekenland

Dromen jullie ervan om te trouwen in Griekenland? Dat snap ik als geen ander! Met de vele eilanden biedt dit land talloze mogelijkheden. Trouwen in een wijngaard op Kreta, het jawoord geven met de voeten in het zand op Zakynthos of bij één van de prachtige witte huisjes op Santorini. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik help jullie als weddingplanner graag om dat ene perfecte plekje te vinden en de bruiloft tot in de puntjes te verzorgen.

trouwen op kreta
griekenland

Weddingplanner Griekenland

Waarom een weddingplanner in de arm nemen als je gaat trouwen in Griekenland? Het begint bij de afstand. Waar je bij een bruiloft in Nederland makkelijk even op locatie bezoek kan gaan of kan afspreken met een leverancier, is dat bij een buitenland bruiloft niet mogelijk. Om er zeker van te zijn dat de locatie op de foto in het echt ook zo mooi is en dat leveranciers hun afspraken nakomen, nemen jullie mij in de arm. Met nauwe contacten op de verschillende eilanden weet ik waar en bij wie jullie moeten zijn. Hier komt ook reden twee om de hoek kijken; cultuurverschil. In Nederland schakelen we snel en kunnen we over het algemeen van elkaar op aan. De Griekse cultuur is wat meer tranquilo en vraagt vaak meer geduld, maar vooral ook meer uithoudingsvermogen. Als jullie weddingplanner is het aan mij om alle informatie tijdig te verzamelen en afspraken met leveranciers ter plaatse vast te leggen. Dus op deze manier geen zorgen of stress voor het bruidspaar!

De bruiloft in Griekenland

Zodra de locatie is vastgelegd en de eerste leveranciers zijn aangehaakt begint ook de communicatie richting de gasten. Bij een bruiloft in het buitenland zijn vaak meer vragen vanuit de gasten en als weddingplanner van jullie bruiloft in Griekenland neem ik deze communicatie op me. Heel fijn ook voor de gasten, want op het moment dat we met elkaar naar Griekenland gaan is er al een bekend gezicht. Want mochten jullie het je afvragen; natuurlijk reis ik ook mee naar het gekozen eiland om ter plaatse de laatste voorbereidingen te treffen en op de dag zelf de coördinatie op me te nemen. Zo laat ik niks aan het toeval over en kunnen jullie ervan op aan dat jullie droom rondom trouwen in Griekenland, werkelijkheid wordt.

Investering trouwen in Griekenland

Trouwen in Griekenland vergt voorbereidingstijd en uren ter plaatse dan een bruiloft in Nederland. Wat de investering precies zal zijn, hangt uiteraard af van jullie wensen, maar houd rekening met een vanaf prijs van €5000,- incl. BTW, exclusief onkosten.

Meer weten? Neem contact met mij op via het contactformulier en ik spreek jullie snel!

Liefs, Anne

bruiloft kreta
weddingplanner in griekenland

Foto’s van https://www.royalblueevents.gr/