Over Anne

Mijn eerste zakgeld gaf ik niet uit aan speelgoed of een Hitzone CD, maar aan het Bruid & Bruidegom magazine. Zo kon ik thuis de jurken natekenen. Toch was toen nog niet direct duidelijk dat ik later ook daadwerkelijk in de weddingbranche terecht zou komen. Elk jong meisje droomt van een mooie trouwjurk en daarnaast had ik nog vele andere ideeën over wat ik wilde worden; dierenarts, architect, psycholoog of in ieder geval heel rijk.

Weddingplanner

Iets later, en ook wat wijzer, ben ik meer gaan onderzoeken waar mijn kwaliteiten écht liggen en wat blijkt: het plannen en organiseren van evenementen zit in mijn hart. Ook het nauwe en persoonlijke contact met mensen is iets waar ik blij van word. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in de eventbranche heb ik een switch gemaakt naar een salesfunctie bij een marketingbureau. Niet iets waarvan ik direct had gedacht er goed in te zijn, maar door mijn toegankelijke en open houding naar iedere klant, bleek dit voor velen een verademing na alle gladde salesmannetjes die ze voorbij hadden zien komen. Met deze functies in mijn achterzak en de passie die ik voel om het ieder mens naar zijn/haar zin te maken, is een baan als weddingplanner mij op het lijf geschreven. Zowel zakelijk als privé ga ik tot het uiterste. Niets is voor mij te gek en wat jullie dromen ook zijn, ik stel alles in het werk om deze te verwezenlijken.

Wie is Anne?

Na zeven jaar in Amsterdam te hebben gewoond ben ik in juni 2020 weer terug verhuisd naar Utrecht. Hier woon ik samen met mijn vriend Erik en katten Saartje en Roosje. Stilzitten komt niet voor in mijn woordenboek, dus wat ik dan doe in mijn vrije tijd? Helaas ben ik nooit echt een topsporter geweest, dus komt het erop neer dat je mij vaak met mijn lieve vrienden en familie op een terras vindt of gewoon in de tuin bij mijn moeder met een lekker hapje en een glas wijn. Een goed boek of een spannende serie geven mij gelukkig soms wel wat ontspanning, want dat schijnt voor ieder mens goed te zijn.

Zoals mijn naam al doet vermoeden, vertrouw ik uiteraard nog meer informatie over mij en mijn werk aan jullie toe en hoop ik ook wat meer van jullie te mogen horen. Natuurlijk ook in vertrouwen.

Hopelijk tot snel!

Liefs, Anne