Portfolio

Omwille van privacy zijn niet alle bruiloften terug te vinden op deze pagina, maar onderstaande geeft een impressie van mijn werk.

Bruiloft Bart & Julia

Door corona iets intiemer dan gepland, maar nog steeds perfect! Alles op éen locatie in het mooie Hooge Vuursche.

Bruiloft Diederik & Marlies

Een droomdag in de mooie stad Amsterdam. De first-look bij het bruidspaar thuis, gevolgd door een fotoshoot in het hartje Amsterdam. Daarna op naar het Rijk van Keizer, waar ceremonie, borrel, diner en feest plaats heeft gevonden.

Styled Shoot – Portugal

Romantischer dan dit krijg je het niet. Een maanlandschap met zand, rotsen, groen, een strakblauwe lucht en een prachtig zonnetje. Bij deze shoot in Portugal is het droomplaatje compleet.

Bruiloft Lennaert & Sophie

Een intiem huwelijk in Griekenland in combinatie met een groots en knallend feest in Utrecht.

Styled Shoot – Vineyard Wedding

Een buitenlandse setting, gecreëerd in een Nederlandse Wijngaard. Een prachtige shoot voor bruidsparen die dromen over een vineyard wedding.

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan doen?

Vertrouwd met Anne biedt verschillende weddingservices en onderzoekt graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar jullie behoefte naar uitgaat. Willen jullie naar het buitenland of juist een intiem huwelijk in Nederland? Wil je graag veel zelf doen of besteed je liever alles uit aan een weddingplanner? Alles is mogelijk en na het gesprek kom ik met een concreet advies (inclusief kostenplaatje) welke service het beste bij jullie past.

Zijn jullie nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan doen?

Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Liefs, Anne