Portfolio

Omwille van privacy zijn niet alle bruiloften terug te vinden op deze pagina, maar onderstaande geeft een impressie van mijn werk.

Bruiloft Jeffrey & Merel

Een sprookje in coronatijd! Niet alleen vanwege het feit dat even alles mocht en kon, maar denk ook aan alle perfecte details. Een bruiloft met alles erop en eraan.

Bruiloft Jaap & Inge

Een intieme dag met alle naaste vrienden en familie in hartje Amsterdam. Geen feest, maar heerlijk, urenlang tafelen met elkaar.

Bruiloft Roy & Samantha

Een bruiloft in Gouda met een intieme ceremonie op een prachtige binnenplaats met aansluitend een knallend feest in De Lichtfabriek!

Styled Shoot – Fall elopement

Stel je voor: een regenachtige dag in oktober aan de Amsterdamse grachten in het iconische Hotel The Dylan. Dat is het decor voor deze warme fall elopement shoot.

Bruiloft Michael & Sarah

Een driedaags huwelijk in het prachtige The Grand in Amsterdam.

Styled Shoot – Modern romance

Een klassieke locatie in Maastricht gecombineerd met moderne elementen. Droom weg bij deze modern romance shoot.

Bruiloft Bart & Julia

Door corona iets intiemer dan gepland, maar nog steeds perfect! Alles op éen locatie in het mooie Hooge Vuursche.

Bruiloft Diederik & Marlies

Een droomdag in de mooie stad Amsterdam. De first-look bij het bruidspaar thuis, gevolgd door een fotoshoot in het hartje Amsterdam. Daarna op naar het Rijk van Keizer, waar ceremonie, borrel, diner en feest plaats heeft gevonden.

Bruiloft John & Tosca

Een intiem en liefdevol huwelijk aan zee! Voor mij als weddingplanner een hele bijzonder ervaring, want ik mocht ook de rol van ceremoniespreker op me nemen.

Styled Shoot – Portugal

Romantischer dan dit krijg je het niet. Een maanlandschap met zand, rotsen, groen, een strakblauwe lucht en een prachtig zonnetje. Bij deze shoot in Portugal is het droomplaatje compleet.

Bruiloft Lennaert & Sophie

Een intiem huwelijk in Griekenland in combinatie met een groots en knallend feest in Utrecht.

Styled Shoot – Vineyard Wedding

Een buitenlandse setting, gecreëerd in een Nederlandse Wijngaard. Een prachtige shoot voor bruidsparen die dromen over een vineyard wedding.

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.    Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan doen?

    Vertrouwd met Anne biedt verschillende weddingservices en onderzoekt graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar jullie behoefte naar uitgaat. Willen jullie naar het buitenland of juist een intiem huwelijk in Nederland? Wil je graag veel zelf doen of besteed je liever alles uit aan een weddingplanner? Alles is mogelijk en na het gesprek kom ik met een concreet advies (inclusief kostenplaatje) welke service het beste bij jullie past.

    Zijn jullie nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan doen?

    Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

    Liefs, Anne