Bruiloft Roy & Samantha

Portfolio

‘Anne was voor ons met stip op 1 de beste keus die wij gemaakt hebben.’

– Roy & Samantha

Juli 2021

Fotografie: Vol Liefde Fotografie

Een bruiloft in het mooie Gouda! Met voorafgaand aan de ceremonie een romantische first look in Capelle aan den Ijssel; de woonplaats van Roy en Samantha. Uiteraard met de kids erbij! Na de first look richting de Sodafabriek in Schiedam voor een fotoshoot en toen begon het echt: de ceremonie, met alle lieve vrienden en familie erbij, op de binnenplaats van Museumcafe Gouda.

Knus onder de tent werden er prachtige woorden uitgewisseld, waarna het tijd was voor wat meer ontspanning met een bubbel en taart. Na een heerlijk relaxte barbecue zijn we met alle gasten te voet verder gegaan naar de volgende locatie: De Lichtfabriek. En met Testen voor Toegang mochten hier de voetjes van de vloer. Een intieme, heerlijke dag met een knaller als afsluiter!

Videografie: The Dutch Video Guy

Recensie

‘Anne was voor ons met stip op 1 de beste keus die wij gemaakt hebben. Wat heeft zij ons enorm geholpen en wat gaf dat rust. Ze dacht mee, kwam met oplossingen, maakte een super overzichtelijk draaiboek voor ons en de leveranciers, nam het contact over met alle leveranciers, maakte overzichtelijke to do lijstjes en op onze dag zelf was zij voor iedereen het aanspreekpunt. Dit gaf enorm veel rust waardoor wij optimaal hebben kunnen genieten van onze dag. En wat een gezellige leuke meid is Anne. Echt een aanrader!’

– Roy & Samantha

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.    Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan doen?

    Vertrouwd met Anne vertaalt al jullie wensen en ideeën naar een concreet plan en organiseert met veel liefde jullie droomdag tot in de puntjes. Of jullie nu in Nederland of in het buitenland trouwen. Met veel ervaring in de eventbranche, weet ik precies waar mijn aandacht naar uit moet gaan. Ook mijn jarenlange saleservaring pas ik graag toe in het nauwe contact met de diverse leveranciers voor jullie bruiloft om zo de scherpste prijzen af te spreken.

    Zijn jullie nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan doen?

    Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

    Liefs, Anne