Bruiloft Diederik & Marlies

Portfolio

We zouden Anne aan iedereen aanbevelen, zonder haar hulp was ons huwelijk niet zo perfect geweest!’

– Diederik & Marlies

Februari 2020

Fotografie: Wickie fotografie

Wauw! Een optelsom van intieme, spectaculaire en liefdevolle momenten. Een prachtige bruid en bruidegom en een droom die is uitgekomen: weddingplanner in Amsterdam! De first look bij het bruidspaar thuis in Oud-Zuid. Daarna de binnenstad in op zoek naar bijzondere plekjes voor de fotoshoot. Dit resulteerde in prachtige foto’s gemaakt op de Magere Brug, de Utrechtsestraat en natuurlijk de typische grachten van Amsterdam. Even rust om vervolgens te vertrekken naar Het Rijk van de Keizer. De locatie voor de ceremonie, het diner en afsluitend een knallend feest.

Een kleine 100 gasten arriveerden in de middag om vol verwachting eerst de bruidegom en vervolgens de bruid te bewonderen. Wat een verschijning! Na mooie woorden richting elkaar en het ja-woord volgde een informele borrel, een diner aan lange tafels met een shared dining concept en afsluitend een feest. Bij het feest sloten nog eens 50 extra gasten aan die mee konden genieten van een geweldige openingsdans. Vervolgens gaf het confetti kanon het officiële startsein voor de gasten om met de voetjes van de vloer te gaan. Dit onder begeleiding van een band én DJ.

Recensie

‘Vanaf het aanzoek naar de bruiloft was nog geen 5 maanden. We vertrekken binnenkort voor een jaar naar New York en we moesten voor die tijd getrouwd zijn, dus het moest vrij snel gerealiseerd worden, zonder dat we onszelf wilden beperken in de plannen voor onze droombruiloft. Gelukkig was een winterbruiloft altijd al een wens, zodat we ons geen zorgen hoefden te maken over het enige waar je echt geen invloed op hebt; het weer.

Anne kwam al heel snel met een locatie; Het Rijk van de Keizer in Amsterdam, dit bleek een gouden vondst en binnen no time was de locatie en de datum geregeld. Organiseren is Anne op het lijf geschreven en wij hebben alles met heel veel vertrouwen los kunnen laten op de dag zelf, maar ook in de voorbereidingen. Ze is altijd enthousiast, ze heeft een heel groot netwerk, geen enkele vraag is teveel en haar perfectionisme en oog voor detail is voornamelijk op je trouwdag erg belangrijk. We zouden Anne aan iedereen aanbevelen, zonder haar hulp was ons huwelijk niet zo perfect geweest!’

– Diederik & Marlies

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.    Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan doen?

    Vertrouwd met Anne vertaalt al jullie wensen en ideeën naar een concreet plan en organiseert met veel liefde jullie droomdag tot in de puntjes. Of jullie nu in Nederland of in het buitenland trouwen. Met veel ervaring in de eventbranche, weet ik precies waar mijn aandacht naar uit moet gaan. Ook mijn jarenlange saleservaring pas ik graag toe in het nauwe contact met de diverse leveranciers voor jullie bruiloft om zo de scherpste prijzen af te spreken.

    Zijn jullie nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan doen?

    Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

    Liefs, Anne