Styled Shoot – Fall Elopement

Portfolio

‘Buiten haar skills om is Anne ook nog een hele warme vrouw. Lief, oprecht en eerlijk.’

– Maren, model/bruid

Oktober 2020

Als weddingplanner krijg ik vaak de vraag: wat nou als het regent tijdens onze bruiloft? In het vervolg kan ik het prachtige resultaat laten zien van deze shoot! Want, wauw, dit bewijst nog eens dat regen totaal geen afbreuk hoeft te doen aan jullie gewenste plaatje. Met een fantastisch team en een geweldig koppel hebben wij deze romantische, intieme herfst shoot neergezet in hartje Amsterdam. Zij: klassiek, elegant en niet bang om zichzelf te laten zien. In een jurk die speciaal uit Australië is overgekomen. Hij: een tikje zenuwachtig en met zijn flinke baard en Spaanse afkomst een prachtig contrast met zijn toekomstige vrouw. Een koppel waar de liefde vanaf spat; weer of geen weer. Een sprookje in het prachtige Hotel The Dylan aan de Keizersgracht te Amsterdam. Droom nog even weg bij de prachtige beelden en wil je ook zo trouwen? Als weddingplanner in Amsterdam help ik jullie met veel liefde eenzelfde plaatje te creëren.

Recensies van leveranciers

‘Samen met mijn vriend ben ik getrouwd voor één dag. We stonden namelijk model voor deze shoot en Anne was de weddingplanner, en WOW wat deed zij dit fantastisch! Ze had overal aan gedacht en alles super goed geregeld. De planning was echt top, maar ook had ze een ontzettend leuk team bij elkaar gebracht. De sfeer was ontzettend gemoedelijk.

Al weken van te voren hadden wij contact over deze dag en gaf zij ons alle nodige informatie. Ze is heel duidelijk en goed in haar communicatie. Ze antwoord heel erg snel als je een vraag hebt.
Op de dag zelf hield zij het schema nauwlettend in de gaten en wees ze er iedereen op een lieve manier op als het schema anders dreigde te lopen.

Buiten haar skills om is zij ook nog een hele warme vrouw. Lief, oprecht en eerlijk. Als ik ooit echt ga trouwen weet ik zeker dat ik Anne als weddingplanner wil hebben!

– Maren, model/bruid

Ik heb het afgelopen jaar al meerdere keren met Anne mogen samenwerken en heb dit is als erg prettig ervaren! Ze is betrouwbaar, enthousiast en ze heeft elke situatie goed onder controle. Als je een zorgeloos huwelijk wilt waar alles tip top geregeld is, ben je bij Anne aan het goede adres. Ik hoop nog veel met haar te mogen samenwerken, want dat is echt een feestje!

– Kirsten, Stories by Kirsten

Meer van deze shoot zien? bekijk mijn blog of de publicatie bij The Perfect Wedding.

Team

Organisatie Shoot & Weddingplanner: Vertrouwd met Anne | Locatie: The Dylan Amsterdam | Fotografie: Oydin+Mei| Videograaf Editorial video: Chapter20 Film | Videograaf Behind The Scene video: Stories by Kirsten | Bruidsjurk: Léto Bridal| Pak Bruidegom: Michael & Giso | Styling: Madame Petite | Bloemist: PlukTruck | Fashion Styling: Keep Its Find Bridal| Haar & Make-up: Haren by Maren | Stationary: Studio Spruijt | Juwelen: Lyppens Amsterdam | Haar accessoires: Elysian | Modellen: Maren & Amadeo

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.    Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan doen?

    Vertrouwd met Anne vertaalt al jullie wensen en ideeën naar een concreet plan en organiseert met veel liefde jullie droomdag tot in de puntjes. Of jullie nu in Nederland of in het buitenland trouwen. Met veel ervaring in de eventbranche, weet ik precies waar mijn aandacht naar uit moet gaan. Ook mijn jarenlange saleservaring pas ik graag toe in het nauwe contact met de diverse leveranciers voor jullie bruiloft om zo de scherpste prijzen af te spreken.

    Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

    Liefs Anne