Bruiloft John & Tosca

Portfolio

Anne is een enthousiaste, lieve en professionele dame! Ze denkt in alles mee en voor haar is niets te gek

– John & Tosca

Fotografie: Natalja Fotografie

Een bruiloft op een prachtig plekje in de duinen. Door corona moest deze helaas worden uitgesteld en werd het uiteindelijk een bruiloft binnen in de strandtent, maar het maakte niets uit! Het was droog, de foto’s in de ochtend werden genomen met prachtig weer en de ceremonie setting was knus en liefdevol. Voor mij een hele bijzondere ervaring, want naast advies en hulp met betrekking tot de organisatie mocht ik mij ook inzetten als ceremoniespreker.

Voorafgaand aan het huwelijk ben ik daarom niet alleen het gesprek aangegaan over praktische en organisatorische zaken, maar juist ook rondom privé aangelegenheden. Om zo te komen tot een persoonlijk, liefdevol, maar ook humoristisch verhaal. Wat een ervaring! Ondanks wat tegenslagen voorafgaand aan de grote dag was het plaatje compleet en perfect voor Tosca en John en hebben zij ultiem kunnen genieten van de dag en van elkaar.

Referentie

Anne is een enthousiaste, lieve en professionele dame! Ze denkt in alles mee en voor haar is niets te gek. Het contact verliep heel soepel en ze zorgde altijd voor hoop en steun in deze gekke corona tijd. Tijdens onze bruiloft is Anne ook nog onze ceremoniespreker geweest, iets wat voor haar nieuw was. Dit was absoluut niet te zien en te horen en dit heeft ze erg leuk gedaan. 

Bedankt Anne!’

– John & Tosca

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.    Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan doen?

    Vertrouwd met Anne vertaalt al jullie wensen en ideeën naar een concreet plan en organiseert met veel liefde jullie droomdag tot in de puntjes. Of jullie nu in Nederland of in het buitenland trouwen. Met veel ervaring in de eventbranche, weet ik precies waar mijn aandacht naar uit moet gaan. Ook mijn jarenlange saleservaring pas ik graag toe in het nauwe contact met de diverse leveranciers voor jullie bruiloft om zo de scherpste prijzen af te spreken.

    Zijn jullie nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan doen?

    Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

    Liefs, Anne