Bruiloft Lennaert & Sophie

Portfolio

‘Anne heeft duidelijk veel ervaring in het organiseren van feesten en evenementen. Ze is creatief, proactief, enthousiast, kan fantastisch onderhandelen en is een enorm goede planner!’

– Lennaert & Sophie

Oktober 2019

In samenwerking met Brigitte van Rijn van De Griekse Bruiloft, aan ons de eer om de droom van het bruidspaar te verwezenlijken: een intieme bruiloft op een bijzonder plekje in het buitenland. Resultaat: een mini-vakantie voor een groep van 20 gasten op het Griekse eiland Kreta met als hoogtepunt de bruiloft bij een winery, gevolgd door een wijnproeverij en een uitgebreid diner in de historische havenstad Chania.

Om alle overige vrienden en familieleden ook de kans te geven dit bijzondere moment met het bruidspaar te vieren, aan Vertrouwd met Anne de vraag om na het huwelijk nog een spetterend feest te organiseren. Een DJ, negenkoppige band en 160 gasten waren twee weken later een paar van de ingrediënten die zorgden voor een fantastisch feest bij Restaurant Zuiver in Utrecht.

Recensie

‘Een kleine en intieme trouwceremonie in het buitenland in combinatie met een groot feest in Nederland. Dat is hoe wij onze bruiloft voor ons zagen. Omdat we zeker wilden weten dat alles soepel en zorgeloos zou verlopen, hebben we de hulp ingeschakeld van Anne van Hogendorp van Vertrouwd met Anne en Brigitte van Rijn van De Griekse Bruiloft. Onze bruiloft is inmiddels achter de rug en we kijken terug op een super mooi huwelijksweekeind in Chania (Kreta) en een fantastisch feest in Utrecht. Zonder de hulp van Anne en Brigitte hadden we dit nooit kunnen realiseren.

Anne heeft duidelijk veel ervaring in het organiseren van feesten en evenementen. Ze is creatief, proactief, enthousiast, kan fantastisch onderhandelen (wat ons een hoop geld gescheeld heeft!) en is een enorm goede planner. We hadden van tevoren nooit gedacht dat we een weddingplanner zouden inschakelen, maar uiteindelijk hadden we er twee en hebben we er geen seconde spijt van gehad. Anne en Brigitte hebben ons zoveel uit handen genomen, waardevolle ideeën aangedragen, alle contacten met zowel leveranciers als gasten onderhouden én zelfs gezorgd dat we op bepaalde aspecten juist geld bespaard hebben dat we het zelf nooit beter hadden kunnen regelen.’

– Lennaert & Sophie

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.    Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan doen?

    Vertrouwd met Anne vertaalt al jullie wensen en ideeën naar een concreet plan en organiseert met veel liefde jullie droomdag tot in de puntjes. Of jullie nu in Nederland of in het buitenland trouwen. Met veel ervaring in de eventbranche, weet ik precies waar mijn aandacht naar uit moet gaan. Ook mijn jarenlange saleservaring pas ik graag toe in het nauwe contact met de diverse leveranciers voor jullie bruiloft om zo de scherpste prijzen af te spreken.

    Zijn jullie nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan doen?

    Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

    Liefs, Anne