Bruiloft Jaap & Inge

Portfolio

Anne dacht werkelijk overal aan.’

– Jaap & Inge

Augustus 2021

Fotografie: Niels Scheurwater fotografie

Jaap & Inge hadden een heel duidelijk droombeeld voor ogen: een intieme dag met een select groepje vrienden en familie. Geen feest, maar vooral lekker lang tafelen. Een locatie met een mooi uitzicht was daarin gewenst en na vele bezichtigingen kwamen we oud bij een locatie in eigen stad: Restaurant Het Bosch in Amsterdam met een fenomenaal uitzicht over het water en geweldig eten en drinken.

Maar de mooie dag begon op een boot! Varend door de grachten, even stoppen voor een lunch en toen aangemeerd bij de prachtige trouwlocatie. Na een spectaculaire ceremonie met livemuziek vond een borrel plaats met een heerlijke salsaband én taart. Maar er was meer: een uitgebreid zesgangendiner onderbroken door geweldige speeches, optredens en zelfs een stand-up comedian. Al met al een zeer geslaagde dag.

Recensie

Anne heeft ons helemaal ontzorgd op onze trouwdag! In de voorbereiding wilden en konden we veel zelf doen. Zo gaf ze ons nuttige tips, reikte ze ons mogelijke leveranciers aan en maakte ze ons attent op dingen die we zeker niet moesten vergeten. Anne dacht werkelijk overal aan. Ze is de perfecte mix: daadkracht, professionaliteit aan de ene kant. Aan de andere kant luisterde ze heel goed naar wat wij voor ogen hadden en wat wij belangrijk vonden. Ze was in nauw contact met de leveranciers en leidde de dag heel strak zodat dit helemaal los konden laten en op en top konden genieten!

– Jaap & Inge

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.    Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan doen?

    Vertrouwd met Anne vertaalt al jullie wensen en ideeën naar een concreet plan en organiseert met veel liefde jullie droomdag tot in de puntjes. Of jullie nu in Nederland of in het buitenland trouwen. Met veel ervaring in de eventbranche, weet ik precies waar mijn aandacht naar uit moet gaan. Ook mijn jarenlange saleservaring pas ik graag toe in het nauwe contact met de diverse leveranciers voor jullie bruiloft om zo de scherpste prijzen af te spreken.

    Zijn jullie nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan doen?

    Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

    Liefs, Anne