Bruiloft Jeffrey en Merel

Portfolio

Naast het feit dat regelen en organiseren in haar dna zit, is ze ook nog eens een heerlijk mens. Overall is Anne een aanrader voor je bruiloft, zodat je niks vergeet en kan genieten van de dag zelf zonder stress.

– Jeffrey & Merel

Juli 2021

Fotografie: Kim Captein

Een sprookje; dat was dit bijzondere huwelijk van Jeffrey en Merel absoluut! Deze mooie dag vond plaats tijdens corona, maar precies op het moment dat alles (met Testen voor Toegang) weer even mocht en kon. En zo kon het bruidspaar de liefde vieren zoals ze het altijd voor ogen hadden gehad. Met een grote groep vrienden en familie. Lang tafelen en zonder zorgen en natuurlijk afsluitend een knallend feest met zanger Danny Froger.

De volledige bruiloft vond plaats bij het Haarlemmermeerstation te Amsterdam. Van zichzelf een prachtige plek, maar het bruidspaar had de wens deze plek nóg mooier te maken. Met behulp van heel veel bloemen en prachtige styling was het sprookje compleet. Tel daarbij op een groep fantastische leveranciers die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt en ook voor mij als weddingplanner was dit een memorabele bruiloft!

Videografie: Stories by Kirsten

Recensie

‘Anne was de weddingplanner voor onze mooie dag op 3 juli 2021. Hierbij hielp ze met de voorbereidingen en was ze het aanspreekpunt tijdens de dag zelf voor alle leveranciers en ons waardoor wij voor de volle 100% van de dag hebben kunnen genieten, en dat voor twee controlfreaks is echt een wonder! 

Het contact met alle leveranciers, het overzicht houden, en to do lijstjes maken voor iedereen zodat er niks vergeten wordt is haar kracht. Ze dacht een stap vooruit en zorgde ervoor dat geen detail vergeten werd. Waarbij ze luisterde naar onze behoefte en wensen. Niks was haar te gek, als we weer eens met een nieuw plan kwamen, zoals een lichtjes hemel maken waarvoor honderden lichtjes besteld moesten worden. 

Daarnaast heeft ze een uitgebreide netwerk waaruit ze mensen kan aandragen voor het huwelijk, denk aan fotograaf/videograaf/babs/stylist etc waaruit we velen geweldige leveranciers

Hebben gekozen die onze dag tot een droom hebben gemaakt. 

Naast het feit dat regelen en organiseren in haar dna zit, is ze ook nog eens een heerlijk mens. Overall is Anne een aanrader voor je bruiloft, zodat je niks vergeet en kan genieten van de dag zelf zonder stress.

– Jeffrey & Merel

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.    Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan doen?

    Vertrouwd met Anne vertaalt al jullie wensen en ideeën naar een concreet plan en organiseert met veel liefde jullie droomdag tot in de puntjes. Of jullie nu in Nederland of in het buitenland trouwen. Met veel ervaring in de eventbranche, weet ik precies waar mijn aandacht naar uit moet gaan. Ook mijn jarenlange saleservaring pas ik graag toe in het nauwe contact met de diverse leveranciers voor jullie bruiloft om zo de scherpste prijzen af te spreken.

    Zijn jullie nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan doen?

    Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

    Liefs, Anne