Styled Shoot – Modern romance

Portfolio

‘Geen vraag was te gek, geen moeite werd gespaard en alles was precies op tijd! Anne was de ideale planner!’

Edénique, Edénique Floral Design

September 2020

De inspiratie voor deze shoot is de Franse flair. De elegantie en de romantic vibes van dit prachtige land. Het draait in de shoot om contrasten; het samenbrengen van twee werelden. Het romantische van Parijs gecombineerd met moderne invloeden. Een dramatische Luna Bea trouwjurk met de minimalistische sfeer van de witte steengroeve. En de verfijnde Franse sfeer op Nederlandse bodem. Dromen jullie ook weg bij dit modern romance sprookje? Neem dan contact met mij en ik creëer dit plaatje ook voor jullie!

Recensies van leveranciers

‘Ik had de gelegenheid om met Anne te werken tijdens een styled shoot. Als je denkt alles te weten over het organiseren van een bruiloft of styled shoot, dan kun je dat wel vergeten. Anne was super attent, ze weet precies wat ze doet zodat we altijd op schema liepen. Anne is super aardig, maar ook strikt als het gaat over het behalen van de doelen binnen bepaalde tijdschema’s. Anne heeft enorm veel passie voor haar werk en zal dus ook niet rusten tot de dag perfect is afgerond.’

– Fatima, Mua Ribeio

‘Geen vraag was te gek, geen moeite werd gespaard en alles was precies op tijd! Anne was de ideale planner!’

– Edénique, Edénique Floral Design

Werken met Anne is weten dat alles goedkomt. Bij zowel de voorbereiding evenals de dag zelf bij onze shoot op het prachtige landgoed van Chateau Neercanne heb ik de samenwerking met Anne als enorm prettig ervaren. Zij is planmatig ingesteld, weet van aanpakken met haar hands on mentaliteit en heeft daarnaast een warm en spontaan karakter waardoor je je meteen op je gemak bij haar voelt. Ik kijk daarom met veel plezier uit naar vele gezamenlijke toekomstige samenwerkingen.

– Kim, Kim Captein Photography

Meer van deze shoot zien? bekijk mijn blog of de publicatie bij The Lane.

Team

Organisatie Shoot & Weddingplanner: Vertrouwd met Anne | Locatie: Chateau Neercanne | Fotografie: Kim Captein & Liselore Stap| Bruidsjurken: Wild At Heart Bridal| Pakken Bruidegom: Michael & Giso | Styling: Madame Petite | Bloemist: Edenique Floral Design | Weddingcake en Sweets: Garden of Sweets | Haar & Make-up: Mua Ribeiro | Stationary: Studio Spruijt | Juwelen: Nadine Kieft Jewelry | Modellen: Oscar & Viviane

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.    Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan doen?

    Vertrouwd met Anne vertaalt al jullie wensen en ideeën naar een concreet plan en organiseert met veel liefde jullie droomdag tot in de puntjes. Of jullie nu in Nederland of in het buitenland trouwen. Met veel ervaring in de eventbranche, weet ik precies waar mijn aandacht naar uit moet gaan. Ook mijn jarenlange saleservaring pas ik graag toe in het nauwe contact met de diverse leveranciers voor jullie bruiloft om zo de scherpste prijzen af te spreken.

    Zijn jullie nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan doen?

    Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

    Liefs, Anne