Deelplanner

De grote lijnen zelf in de hand houden, maar bij bepaalde aspecten toch wat hulp gewenst? Of komt de grote dag nu echt in zicht en slaat de stress toe omdat er nog zo veel moet gebeuren? Geen nood, Vertrouwd met Anne schiet jullie graag te hulp.

Als deelplanner kan ik een specifiek gedeelte van de organisatie uit handen nemen of juist last minute van jullie overnemen. Bepaal zelf waar jullie wel wat professionele hulp bij kunnen gebruiken en zet mij in als deelplanner voor jullie huwelijk.

Hoe gaat Vertrouwd met Anne te werk?

 

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontvangen jullie een offerte en kunnen we direct aan de slag. Dit doen we aan de hand van een duidelijke planning van maand tot maand, of week tot week wanneer het gaat om een last minute aanvraag. Zo weten jullie precies waar jullie aan toe zijn.

 

Vertrouwd met Anne kan bijvoorbeeld het contact met de leveranciers (bloemist, fotograaf, catering etc.) op zich nemen of overnemen en het draaiboek in elkaar zetten. Dit zijn vaak tijdrovende, maar essentiële elementen die komen kijken bij een huwelijk.

 

Maar ook wanneer jullie alleen hulp zoeken bij de selectie van een locatie of een belangrijke leverancier kan ik jullie weer een stapje verder helpen. Bepaal zelf en schakel hulp in waar nodig. Uiteraard bepalen we dit in overleg met elkaar en zoeken we gezamenlijk naar de beste optie.

Wat is de investering?

De kosten zijn per bruiloft zeer verschillend en vooral afhankelijk van de hoeveelheid werk, en dus uren, die gestoken wordt in de organisatie. Daarom vindt er een kennismakingsgesprek plaats en maak ik op basis daarvan een offerte waarop jullie gespecificeerd kunnen zien wat ik als deelplanner precies voor jullie ga doen en hoeveel dit kost.

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.Nieuwsgierig naar mij als deelplanner?

Vertrouwd met Anne zet zit graag in als deelplanner voor jullie huwelijk. Nog niet helemaal zeker van de service die het beste bij jullie aansluit? Geen probleem. Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Liefs, Anne