Ceremoniemeester

Geef jullie bruidspersoneel ook de kans om tijdens de huwelijksdag optimaal te genieten en kies voor het inzetten van Vertrouwd met Anne als ceremoniemeester.

Als ceremoniemeester ben ik in de aanloop naar de dag toe en op de dag zelf betrokken bij de organisatie van de de bruiloft. Kies voor zekerheid op je huwelijksdag.

Hoe gaat Vertrouwd met Anne te werk als ceremoniemeester?

Als ceremoniemeester zorg ik ervoor dat alles op de dag zelf soepel verloopt. Dit gebeurt aan de hand van een door mij vooraf opgesteld draaiboek dat is afgestemd met alle leveranciers (bloemist, fotograaf, etc.)

Gedurende de hele dag ben ik het aanspreekpunt en de coördinator voor en van alle leveranciers en gasten. Zo merken jullie niets van wat er achter de schermen gebeurt en verloopt alles vlekkeloos.

Voorafgaand aan de huwelijksdag ontmoet ik jullie als bruidspaar tijdens een kennismakingsgesprek. We nemen de details van de bruiloft door en leren elkaar uiteraard beter kennen. Optioneel bezoeken we ook gezamenlijk de locatie(s)

Wat is de investering voor professioneel ceremoniemeesterschap?

Kosten: vanaf € 1520,- exclusief BTW

De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk, en dus uren, die gestoken wordt in de organisatie. Daarom vindt er een kennismakingsgesprek plaats en maak ik op basis daarvan een offerte waarop jullie gespecificeerd kunnen zien wat ik als weddingplanner en/of ceremoniemeester precies voor jullie ga doen en hoeveel dit kost.

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.    Nieuwsgierig naar mij als ceremoniemeester?

    Vertrouwd met Anne zet zich graag in als jullie ceremoniemeester. Nog niet helemaal zeker van de service die het beste bij jullie aansluit? Geen probleem. Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of lees meer over Anne.

    Liefs, Anne