Weddingplanner A-Z

Hebben jullie al een goed beeld van hoe jullie bruiloft eruit moet komen te zien? Maar geen idee waar te beginnen met de organisatie? Of hebben jullie überhaupt nog geen idee wat er allemaal kan en mogelijk is wanneer het om trouwen gaat? Zoeken jullie professionele ondersteuning en begeleiding gedurende de volledige voorbereiding én op de dag zelf? Dan zet Vertrouwd met Anne zich graag in als jullie weddingplanner, steun en toeverlaat.

Kiezen jullie ervoor om mij in te zetten als weddingplanner van A-Z? Dan is het mijn streven om jullie als bruidspaar optimaal te laten genieten van de trouwdag zelf, maar ook van de voorbereidingen. Vertrouwd met Anne neemt alle praktische en organisatorische taken op zich, maar de uiteindelijke beslissingen (wie, wat, waar) nemen jullie uiteraard zelf. Zo ervaren jullie wel de pret, maar niet de lasten.

Hoe gaat Vertrouwd met Anne te werk als weddingplanner van A-Z?

 

Na een vrijblijvend eerste gesprek ontvangen jullie een offerte en kunnen we aan de slag met het concretiseren van de plannen voor jullie droombruiloft. Dit doen we aan de hand van een duidelijke planning van maand tot maand. Zo weten jullie precies waar jullie aan toe zijn. Dit voorkomt onverwachte verrassingen en maakt duidelijk wat, wanneer gedaan moet worden.

 

We voeren de planning uit. Denk hierbij aan het bezoeken en selecteren van locatie(s) en leveranciers, zoals een bloemist, fotograaf en cateraar. Ook het opstellen van de gastenlijst, een draaiboek en bewaking van budget zijn belangrijke aspecten. Evenals communicatie met en tussen leveranciers en de coördinatie op de huwelijksdag zelf.

 

Natuurlijk is er sprake van een goede nazorg, zodat jullie als kersvers echtpaar hier geen omkijken naar hebben en kunnen genieten van een eventuele huwelijksreis. Ook de organisatie van deze reis kan Vertrouwd met Anne op zich nemen. Na het huwelijk en de eventuele huwelijksreis evalueer ik graag samen met jullie hoe alles is verlopen en mijn inzet als weddingplanner is ervaren.

Wat is de investering voor weddingplanner A-Z?

De kosten zijn per bruiloft zeer verschillend en vooral afhankelijk van de hoeveelheid werk, en dus uren, die gestoken wordt in de organisatie. Daarom vindt er een kennismakingsgesprek plaats en maak ik op basis daarvan een offerte. Hierop zien jullie gespecificeerd wat ik als weddingplanner precies voor jullie ga doen en hoeveel dit kost.

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.Nieuwsgierig naar mij als weddingplanner?

Vertrouwd met Anne zet zich graag in als jullie weddingplanner. Nog niet helemaal zeker van de service die het beste bij jullie aansluit? Geen probleem. Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of lees meer over Anne.

Liefs, Anne