Trouwen in het buitenland

Met de focus op België, Griekenland, Portugal, Curaçao en Bonaire.

Trouwen in het buitenland met jullie voetjes in het zand op een tropisch eiland? Of een intieme ceremonie in een prachtige wijngaard ergens op een verborgen plekje in Griekenland? Dit klinkt als een droom, maar deze kan uitkomen met behulp van Vertrouwd met Anne!

Trouwen in het buitenland, het gebeurt steeds vaker. Van intieme, kleine bruiloften op Santorini tot honderden mensen die op het vliegtuig stappen voor een huwelijk op de Antillen. En alles ertussenin. Een bruiloft in het buitenland vraagt qua organisatie meer tijd en energie dan een bruiloft in Nederland, dus een weddingplanner is een must.

Denk bijvoorbeeld aan het officiële papierwerk, de vragen en opdrachten op afstand en het vervoeren van alle gasten vanuit Nederland naar het buitenland. Ook het vervoer ter plaatse en niet te vergeten de andere taal die wordt gesproken in het desbetreffende land zijn grote taken.

Een vast aanspreekpunt in Nederland en iemand die alle rompslomp uit handen neemt is bij een bruiloft in het buitenland van grote toegevoegde waarde. Met mijn ervaring in buitenlandse bruiloften ga ik graag met jullie om tafel om te onderzoeken of ik de weddinglanner voor jullie bruiloft in het buitenland mag zijn.

Wat is de investering voor trouwen in het buitenland?

De kosten zijn per bruiloft zeer verschillend en vooral afhankelijk van de hoeveelheid werk, en dus uren, die gestoken wordt in de organisatie. Daarom vindt er een kennismakingsgesprek plaats en maak ik op basis daarvan een offerte waarop jullie gespecificeerd kunnen zien wat ik als weddingplanner precies voor jullie ga doen en hoeveel dit kost.

Vanaf €4.800 exclusief BTW

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.    Nieuwsgierig naar mij als weddingplanner?

    Vertrouwd met Anne zet zich graag in als jullie weddingplanner in het buitenland. Nog niet helemaal zeker van de weddingservice die het beste bij jullie aansluit? Geen probleem. Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

    Liefs, Anne