Adviesgesprek

Net elkaar het ja-woord gegeven of lopen jullie na wat gave ideeën helemaal vast met de organisatie van de bruiloft? Willen jullie de bruiloft echt graag zelf regelen, maar kunnen jullie wel wat advies gebruiken van een professionele weddingplanner? Wacht dan niet langer en plan een adviesgesprek in met Vertrouwd met Anne.

Kiezen jullie voor een adviesgesprek, dan is mijn doel om jullie meer rust en overzicht te geven in de organisatie van de bruiloft. Jullie weten wat er allemaal gedaan moet worden en wanneer hiermee te starten. Daarnaast is het altijd mogelijk om mij achteraf nog extra vragen te stellen, zodat jullie er niet alleen voor staan.

Hoe gaat Vertrouwd met Anne te werk?

Voorafgaand aan het adviesgesprek maken we kort kennis met elkaar en bespreken we jullie wensen voor de grote dag. Ook geven jullie mij aan waar jullie tegenaan lopen of niet uitkomen, zodat ik me goed voor kan bereiden.

Tijdens het gesprek van 2 uur help ik jullie vervolgens op weg door concrete tips en adviezen te geven inclusief een planning van maand tot maand, zodat jullie precies weet wat jullie wanneer moeten doen.

Ook maken we met elkaar een globaal kostenplaatje, zodat direct inzichtelijk is of de plannen haalbaar zijn. Toch meer hulp nodig? Geen stress! Dit kan altijd. Ik maak dan na het gesprek een voorstel op maat.

Wat is de investering?

Kosten: € 250- exclusief BTW

Deze kosten zijn inclusief een half uur voorbereiding, een gesprek van 2 uur en 30 minuten contact achteraf. Wensen jullie het gesprek elders dan in Utrecht plaats te laten vinden, dan komen hier mogelijk reiskosten bij.

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.    Interesse in een adviesgesprek?

    Vertrouwd met Anne helpt jullie graag op weg met een adviesgesprek. Nog niet helemaal zeker van de service die het beste bij jullie aansluit? Geen probleem. Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.