Adviesgesprek

Net elkaar het ja-woord gegeven of lopen jullie na wat gave ideeën helemaal vast met de organisatie van de bruiloft? Willen jullie de bruiloft echt graag zelf regelen, maar kunnen jullie wel wat advies gebruiken van een professionele weddingplanner? Wacht dan niet langer en plan een adviesgesprek in met Vertrouwd met Anne.

Kiezen jullie voor een adviesgesprek, dan is mijn doel om jullie meer rust en overzicht te geven in de organisatie van de bruiloft. Jullie weten wat er allemaal gedaan moet worden en wanneer hiermee te starten. Daarnaast is het altijd mogelijk om mij achteraf nog extra vragen te stellen, zodat jullie er niet alleen voor staan.

Hoe gaat Vertrouwd met Anne te werk?

 

In een adviesgesprek maken we kort kennis met elkaar en bespreken we jullie wensen voor de grote dag. Ook geven jullie mij aan waar jullie tegenaan lopen of niet uitkomen.

 

Ik help jullie vervolgens op weg door concrete tips en adviezen te geven inclusief een planning van maand tot maand, zodat jullie precies weet wat jullie wanneer moeten doen.

 

Blijken jullie na een adviesgesprek toch wat meer hulp nodig te hebben? Geen stress! Dit kan altijd. Ik maak dan een voorstel op maat.

Wat is de investering?

Kosten: € 300,-

Deze kosten zijn inclusief een half uur voorbereiding, een gesprek van 2,5 uur en 1 uur contact achteraf. Wensen jullie het gesprek elders dan in Amsterdam plaats te laten vinden, dan komen hier mogelijk reiskosten bij.

Willen jullie meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.Interesse in een adviesgesprek?

Vertrouwd met Anne helpt jullie graag op weg met een adviesgesprek. Nog niet helemaal zeker van de service die het beste bij jullie aansluit? Geen probleem. Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.