Vineyard Wedding

ZankYou weddings badge met link naar zankyou website

Een door Vertrouwd met Anne georganiseerde Vineyard wedding shoot die bewijst dat je écht niet naar het buitenland hoeft voor een buitenland setting! De ingrediënten? Een prachtig bruidspaar (Jack en Isabelle), mooie Nederlandse wijngaard en een geweldige club leveranciers die zorgen voor alle benodigdheden om de perfecte vineyard wedding neer te zetten.

eerste kus styled shoot

Een Nederlandse wijngaard

Je hoeft tegenwoordig niet meer af te reizen naar Frankrijk, Spanje of Zuid-Afrika voor goede wijnen en mooie wijngaarden. Ook in Nederland zijn deze vindbaar en mijn persoonlijke favoriet heb ik dan ook uitgekozen als locatie voor deze vineyard wedding shoot: Het Betuws Wijndomein. Centraal gelegen in Nederland in het mooie Betuwse landschap. En niet geheel onbelangrijk: heerlijke wijnen. Tijdens de shoot stond de gaard vol in bloei en dat zorgde voor een perfecte setting voor een stralend huwelijk.

styled shoot wijngaard

De grote dag

Jack en Isabelle gaan trouwen! Voorafgaand aan deze droomdag hebben zij prachtige uitnodigingen gestuurd naar al hun gasten van IKPAKJEIN. Witte uitnodigingen met gouden letters en aan de binnenkant een doorzichtig vel met alle informatie. Na een gescheiden huwelijksnacht is het dan echt zover en kleden toekomstig man en vrouw zich apart van elkaar om. Hij hijst zich in een mooi pak van Michael & Giso, zij in een met dots bezette trouwjurk van Covers Bruidsmode. Nadat make-up en haar van Isabelle zijn gedaan door Chantelle (wauw!) zijn ze bijna klaar voor de first look, maar eerst moet Jack nog het bruidsboeket overhandigt krijgen van bloemist Don Floritio.

styled shoot uitnodiging
bruidsjurk styled shoot

First look

Dan is het zover, de first look van Jack en Isabelle! In één van de paden in de wijngaard staat Jack, met in zijn hand een prachtig bruidsboeket, te popelen om zijn toekomstige vrouw te mogen zien. De blik op Jack zijn gezicht spreekt boekdelen wanneer hij Isabelle voor het eerst ziet. Het boeket wordt overhandigd en complimenten uitgewisseld. Om nog even goed van elkaar te kunnen genieten is er een prachtige picknicksetting gecreëerd met natuurlijk goede wijn en een heuse kaastaart gecreëerd door Tout Catering.

first look styled shoot
kaastaart styled shoot
bruidspaar in wijngaard styled shoot
picknick setting styled shoot

De ceremonie

Na een momentje samen is het dan toch echt tijd voor het ja-woord. Sprakeloos is het bruidspaar wanneer ze aankomen bij de ceremonie setting. Een back-drop vól bloemen met dank aan Don Florito en in het midden hangt een schommel. Deze unieke styling is verzorgd door stylist Theriza van Lief vir jou. Na wat mooie woorden van de trouwambtenaar dient het bruidspaar op te staan van de schommel en elkaar de rechterhand te geven. Na elkaar eeuwig trouw te hebben beloofd, worden de ringen uitgewisseld en is het tijd om de vows aan elkaar uit te spreken. En dan eindelijk is het zover: Jack en Isabelle zijn man en vrouw!

ceremonie styled shoot
geloften styled shoot

Weddingcake

Een proost moment na het ja-woord mag uiteraard niet missen op deze geweldige dag! Onder andere champagne en sweets staan op het menu, maar de echte eyecatcher is toch wel de imposante (en heerlijke) bruidstaart van Garden of Sweets.

bruidstaart styled shoot
proostmoment styled shoot

Fotoshoot en diner

Na de verrukkelijke zoete hapjes en de bruistaart is er ruimte gereserveerd voor een uitgebreide fotoshoot in de wijngaard. De liefde spat er vanaf en als kers op de taart heeft Jack nog een kleine verrassing in petto voor zijn kersverse vrouw, namelijk een tweede pak voor bij het diner. Snel omkleden en aan tafel voor een heus, bourgondisch avondmaal.

styled shoot foto in wijngaard
styled shoot bruidspaar wandelend
styled shoot gedekte tafel wijngaard
styled shoot bruidspaar kust

De zon gaat langzaam onder en de buikjes zijn gevuld, wat een prachtige dag. Helaas gaan dit soort mooie momenten veel te snel voorbij en daarom is er, naast de foto’s, een prachtige trouwfilm gemaakt. Zo kunnen Jack en Isabelle hun bruiloft nog jarenlang herbeleven:

Videograaf: Wanderbros

Weddingplanner Vertrouwd met Anne

ZankYou weddings badge met link naar zankyou website

Deze volledige shoot is georganiseerd door weddingplanner Vertrouwd met Anne. Zoals jullie kunnen zien, een weddingplanner die jullie huwelijksdromen werkelijkheid maakt! Meer weten over Anne of haar weddingservices.

Nog meer van deze shoot zien? Bekijk de publicatie van ZankYou.

Fotografie: Wickie fotografie

»«